BÉT logóÁrfolyamok: 15 perccel késleltetett adatok

"Valaki félrevezette az Index újságíróját" - Cáfol a kormányszóvivői iroda

A Kormányszóvivői Iroda a leghatározottabban cáfolja az Index „Fodor faképnél hagyta Gyurcsányt” című írását - olvasható az iroda közleményében.

"Valaki félrevezette az Index újságíróját: ahhoz még csak hasonló sem történt, mint ami a cikkben szerepel. Csúnya politikai játék van a háttérben, amihez eszköznek az újságírót használták fel." - áll a tájékoztatóban.

Fodor Gábor SZDSZ-elnök még augusztus elején sajtótájékoztatót tartott, ahol kifogásolta, hogy a kisebbségi kormányzás első száz napja után sem tudható, milyen programot kíván végrehajtani a szocialista párt.

A háttérben azonban ennél keményebben reagált Gyurcsány Ferenc. A miniszterelnök a portál szerint találkozót kért a liberális pártelnöktől és éles hangon vonta kérdőre a sajtótájékoztatóján elhangzottak miatt.

Az Index úgy tudja, a sajtótájékoztató miatt a magából kikelő kormányfő meglebegtette, ha a liberálisok nem lesznek kooperatívabbak, akkor kezdeményezni fogja az előrehozott választásokat, ami prognózisa szerint az SZDSZ végét jelentené. Fodor az alig párperces találkozóról végül távozott, kifogásolva tárgyalópartnere nyers stílusát.

Az ügy előzménye itt olvasható

Címoldalról ajánljuk

Tovább a címoldalra

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.