BÉT logóÁrfolyamok: 15 perccel késleltetett adatok

Félórás Obama-reklám ma este 5 tévécsatornán!

Barack Obama kampánycsapata ma este félórás televíziós reklámot fog leadni, többek között az MSNBC-n. A CNN elutasította a megkeresést, a Fox News-szal még kapcsolatba sem léptek.

Félórányi műsoridő vásárlása teljesen szokatlan, még egy amerikai kampányban is. Mindenki nagy érdeklődéssel várja annak tartalmát - írja a Reuters.

"Nem fogjuk fél órára kiüríteni a csatornánkat" - reagált a CNN szóvivője. "Inkább kihasználjuk az időt és beszámolunk a kampányról, a jelöltekről és a fontos ügyekről." Ennek keretében természetesen beszélni fognak a reklámadásról, akrácsak a Fox News.

Obama egyedül szeptemberben 150 millió dollárt kampányolt össze, amivel a választásokra fordított teljes költségvetése 600 millióra nőtt. Így már most több pénzt szerzett, mint a 2000-es választásokon az összes jelölt; az októberi, várhatóan még nagyobb összeggel pedig a 2004-es összesített kampánypénzeket is felülmúlhatja stábja.

A "reklámműsort" teljes hosszában leadja az NBC, a Fox, a CBS, a Univision és az MSNBC.

Címoldalról ajánljuk

Tovább a címoldalra

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.