BÉT logóÁrfolyamok: 15 perccel késleltetett adatok

Kövér: Strauss Kahn ugyanabból a bandából való, mint Gyurcsány

Kövér László szerint az IMF főigazgatója és Gyurcsány Ferenc "nyugodtan szólíthatnák egymást elvtársnak". Az IMF nem vette figyelembe, hogy nem Gyurcsány Ferencnek, hanem az országnak segítenek. Ennek az az oka, hogy az IMF is ugyanabban abban a politikában érdekelt, amit ez a kormány folytat.

Az IMF elnökének látogatásával a 2009-es költségvetés 13 nappal a hatályba lépése után érvényét vesztette – jelentette ki egy kérdésre válaszolva. Eközben Gyurcsány Ferenc kijelentette, hogy pokoli évre számít - mintha ő nem lenne felelős a válságért. Ha ez megtörténhet, akkor jogosan teszik föl az emberek a kérdést: volt értelme egyáltalán a rendszerváltásnak? – idézi Kövért Népszabadság.

Kikívánkozik az emberekből, hogy menjen mindenki a fenébe, aki ezt művelte, az egész politikai elit! Kövér László szerint éppen erre megy ki a játék. Ha mindenki felelős, akkor senki sem felelős. Ha  mi nem védjük meg magunkat, mondta, akkor a saját hazánkban kifosztott, tulajdon nélküli rabszolgák maradunk. A gyermekeink közül csak az marad  ebben az országban, aki nem tud sehová elmenni – vélte a képviselő.

Az IMF  főigazgatójának látogatásáról szólva Kövér László azt mondta: Dominique Strauss Kahn ugyanabból a bandából való, mint Gyurcsány Ferenc, nyugodtan szólíthatnák egymást elvtársnak.  Az IMF nem vette figyelembe, hogy nem Gyurcsány Ferencnek, hanem az országnak segítenek. Ennek az az oka, hogy az  IMF is ugyanabban abban a politikában érdekelt, amit ez a kormány folytat.

Arra a kérdésre, egyetért-e azzal, hogy rokonság van a magyar és a palesztin nép között, Kövér azt felelte: nem kíván erről véleményt mondani. Az önbecsülésünk nem attól függ, mekkora marhaságokat tudunk kitalálni - fogalmazott. Hiába keressük mi másban a bűnbakot a saját sorsunkért, nincs nagy, egész világra szóló összeesküvés. Sok kicsi összeesküvés van, de addig nincs baj, ameddig egy közösség ép, természetes értékítélettel rendelkezik, és az alávaló embereket képes kiközösíteni.

Címoldalról ajánljuk

Tovább a címoldalra

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.