BÉT logóÁrfolyamok: 15 perccel késleltetett adatok

Tüntetés a Provident ellen - Megbénulhat ma a belváros

Tüntetés miatt lezárja a rendőrség a pesti Belváros egyik fő útvonalának számító Bajcsy-Zsilinszky utat - értesült a HavariaPress.

A nagy forgalmú főút és a Nagysándor József utca sarkán lévő irodaház előtt az ott székelő Provident Zrt. tevékenysége ellen kíván tüntetni egy, magát Antiprovident néven feltüntető csoport - írja a Hírszerző

A szerveződés azért hirdetett demonstrációt a pénzügyi vállalkozás ellen, mert szerintük az általuk esetenként több száz százalékos hiteldíj-mutató mellett nyújtott gyorskölcsön visszafizetése számos helyen problémát okoz, elsősorban a vidéki lakosok számára.

A rendezvény miatt a Bajcsy-Zsilinszky út egy szakaszán már reggel hat óra óta tilos a megállás, egészen este nyolc óráig; délután kettőtől este hatig pedig teljes szélességében lezárják ezt az útszakaszt az Andrássy út és a Nyugati pályaudvar között.

A beol.hu ezt írta korábban:  Gyuláról induló, tagjai kilétét titokban tartó Antiprovident Akciócsoportot képviselő Alt Norbert elmondta, csak a fürdővárosban 43 olyan esetről tud, ahol nem fizetik a hitelt.

— Sokan nem tudják, mások pedig nem akarják vállalni a további törlesztést — jelentette ki a képviselő.

Címoldalról ajánljuk

Tovább a címoldalra

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.