BÉT logóÁrfolyamok: 15 perccel késleltetett adatok

A néző lőtte le a támadót, amikor egyenlíteni akart!

Egy iraki helyi focimeccsen történt az elképesztő eset: az egyik csapat csatára (Haider Kadhim) üresen állt a kapus előtt a mérkőzés utolsó perceiben, lábán volt az egyenlítő gól - amikor a közönségből valaki rálőtt.

Az eset egy iraki kisvárosban történt, 100 km-rel délre Bagdadtól, és könyörtelenül példázza az országban uralkodó jelenlegi törvényen kívüli állapotot - írja a Reuters tudósításában. Egy névtelenségét kérő rendőr nyilatkozott a hírügynökségnek, aki elmondta, hogy a tettest azonnal elfogták, a játékos életét azonban nem tudták megmenteni.

Irakban nagy rajongótábora van a labdarúgásnak; több fórumon is kifejtették mekkora kohéziós erőt tulajdonítanak neki az etnikailag megosztott országban. A 2007-es Ázsia Kupában elért aranyérem ritka örömpillanatot okozott Iraknak.

Címoldalról ajánljuk

Tovább a címoldalra

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.