BÉT logóÁrfolyamok: 15 perccel késleltetett adatok

Gyurcsány csak a szépre emlékezik!

Gyurcsány Ferenc szerint a szocialistáknak és a liberálisoknak nincs miért szégyenkezniük az elmúlt évek gazdaságpolitikája kapcsán. A kételkedőknek ismét szlovákiai kiruccanást javasolt a kormányfő.

"Magyarország az elmúlt hét évben 25 százalékkal növelte gazdasági teljesítményét. Negyedmillió új lakás épült fel, azaz negyedmillió családnak jutott új otthon. 500 ezer új autót vásároltak, mára minden második családban van autó" - idézi fel az elmúlt években történteket Gyurcsány Ferenc csütörtöki blogbejegyzésében.

Az elmondottak tartalma nem új, szinte szó szerint ugyanezt elmondta szombati kongresszusi beszédében.

Ugyanakkor a miniszterelnök közmondásos hurráoptimizmusa mellett is elismeri, azért ezeket az eredményeket nem ingyen kapta Magyarország. "Nagy árat fizettünk ezért, komoly hiányt halmoztunk fel, de az elmúlt három évben ezt a hiányt is sikerült lefaragni. Szocialistáknak és liberálisoknak e tekintetben nem kell szégyenkezniük! És ha valaki esetleg nem érti, hogy ez mit jelent, akkor javaslok neki egy kiruccanást Szlovákiába vagy mondjuk Romániába" - írja a kormányfő.

Címoldalról ajánljuk

Tovább a címoldalra

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.