BÉT logóÁrfolyamok: 15 perccel késleltetett adatok

Segítse a hajléktalanokat, vegyen Ön is elefántot

A Homeless - Elephant jótékonysági köztéri kiállítás a végéhez érkezett. 2009 tavasza óta több mint 80 művész és ismert személyiség csatlakozott az MKB Bank kiemelt támogatásával létrejött kampányhoz, vállalva egyedi műalkotások elkészítését.

Ezek mindeddig a budapesti járókelők mindennapjait színesítették, eljött az idő azonban, hogy az árverés során gazdára találva teljesítsék nemes küldetésüket: a befolyt bevételből ugyanis a X. kerületi Segítőház Szociális Otthont újítja fel a szervező, az Elephant Holding.


2009. szeptember 26-án bárki elefánttulajdonossá válhat: ehhez nem kell mást tennie, mint részt vennie a 16:00 órakor kezdődő árverésen, melynek a 15. Budapesti Lakásvásár ad otthont a Syma Csarnokban, és licitálnia kedvenc ormányos szobrára.
 
A művészi kezek alatt számos alkotás kelt életre, gondoljunk csak Sam Havadtoy rózsaszín csipkében pompázó „Remény” c. művére, Varró Zoltán pihenésre csábító „Glamourfántjára”, Zajácz Tamás mindenki szívéhez közel álló „Családi állatsimogató” nevet viselő elefántjára, vagy Zimány Linda, Horváth Éva, Dukai Regina, Karsai Zita, Bódi Sylvi, Herczeg Zoltán és a Sugarbird tervezőcsapatának közös „Divat elefántjára”.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.