BÉT logóÁrfolyamok: 15 perccel késleltetett adatok

"Nem Tesco lesz, hanem Turul!" - Fotók!

„Magyarország jövendő miniszterelnöke”-ként konferálták fel Vona Gábort, a Jobbik elnökét a párt 1956-os megemlékezésén.

Vona Gábor Orbán Viktornak is üzent a Jobbik október 23-án megrendezett tüntetésén.

"Orbán Viktor hiába szélsőségesezi a Jobbikot, amikor a Fidesz csendben tűrte, hogy a kommunisták kirabolják az országot” - mondta a radikális jobboldali párt elnöke, reagálva a Fidesz elnökének délelőtti szavaira. Vona bejelentette, hogy a Jobbik a jövőben a Fidesz ellen is harcolni fog. 

A párt programjáról is szó esett: elképzeléseik szerint cukorgyárakat és konzervgyárakat fognak nyitni. „Lesz bevásárlóközpont is, csak nem Tescónak fogják hívni, hanem Turulnak.”

Közbiztonsági programjuk részeként kiemelte a csendőrséget, ami felszámolja a „cigánybűnözést”, illetve önnfenntartó börtönöket alapítanának, amelyekeben az elítélteknek kellene megtermelniük fogvatartásuk költségeit.

Beszélt arról is, hogy kormányra kerülve megregulázzák a médiát is. Zárásként közölte, hogy aki nem érzi az ő dühét, „annak vagy nincs vére, vagy nincs szíve, vagy nem magyar”.


Címoldalról ajánljuk

Tovább a címoldalra

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.