BÉT logóÁrfolyamok: 15 perccel késleltetett adatok

Fidesz: Miről tárgyal titokban Gyurcsány és Bajnai?

Gyurcsány Ferencnek és Bajnai Gordonnak azonnal választ kell adniuk az embereknek arra: miért és miről tárgyalnak titokban, a nyilvánosságot megkerülve, órákon át - fogalmazott közleményben Répássy Róbert, a Fidesz frakcióigazgatója.

Répássy arra reagált, hogy a Blikk mai száma azt írja: néhány hete a Szemlőhegyi úton lévő házában fogadta Gyurcsány Ferenc volt miniszterelnök a jelenlegi kormányfőt.

„Válaszolniuk kell arra, hogy miért hazudták azt: Gyurcsány Ferenc a háttérbe vonult, és nem kíván részt venni a politikában. Az emberek azt is szeretnék tudni: milyen gyakran rendeli magához Gyurcsány Ferenc az Apró-villába bábját, Bajnai Gordont, hogy ellássa utasításokkal?” - olvasható a fideszes politikus közleményében.

A Blikk értesülései szerint Gyurcsány Ferenc és Bajnai Gordon rendszeresen kerítenek alkalmat rá, hogy konzultáljanak a fontos ügyekben.

Az elmúlt fél évben 3 alkalommal volt hosszabb, négyszemközti beszélgetés Bajani Gordon és Gyurcsány Ferenc között. Legutóbb valóban Gyurcsány házában került sor erre, mert a miniszterelnök sokáig dolgozott, és már nem akarta „berángatni" elődjét a parlamentbe, így inkább ő ment el hozzá - erősítette meg  a lap értesüléseit Szollár Domokos kormányszóvivő.

Nincs egyébként a találkozókban semmi rendkívüli, Bajnai hasonló rendszerességgel konzultál Medgyessy Péter és Boross Péter volt miniszterelnökkel is hasonló ügyekben - magyarázta a Blikknek Szollár.

Címoldalról ajánljuk

Tovább a címoldalra

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.