BÉT logóÁrfolyamok: 15 perccel késleltetett adatok

Háromezer hamis Nike felsőt találtak Röszkénél

Hamisított ruhákat találtak tegnap a vámosok egy lengyel kamionban. A jármű Röszkénél jelentkezett belépésre, s papírjai szerint különböző textiltermékeket szállított Szerbiából Szlovákiába.

A pénzügyőrök az okmányok ellenőrzését követően a rakomány tételes vizsgálata  mellett döntöttek, amelynek során a raktérben  a fuvarokmányon feltüntetett márkajelzés nélküli ruházati termékek között 3 ezer Nike jelzéssel ellátott felsőt találtak.

A szakértő véleménye alapján a ruházati termékeken található Nike jelzés nem felel meg a szabványnak, azonban alkalmas a gyanútlan vásárlók megtévesztésére, ezért hamisítványnak minősül.
 
A vámhatóság a közel 20 millió forint értékű hamis felsőket lefoglalta, valamint áru hamis megjelölése bűncselekmény elkövetésének alapos gyanúja miatt, ismeretlen tettes ellen eljárást indított. Világgazdaság Online

Címoldalról ajánljuk

Tovább a címoldalra

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.