BÉT logóÁrfolyamok: 15 perccel késleltetett adatok

Hűtlen kezelés miatt nyomoz a rendőrség a MÁV Informatikai Zrt-nél

Hűtlen kezelés gyanúja miatt nyomoz a rendőrség a MÁV Informatika Zrt-nél - erősítette meg a Magyar Nemzet értesülését a BRFK szóvivője az MR1-Kossuth Rádiónak. Tafferner Éva rádiónknak később ígért részleteket a nyomozásról.

A napilap mai száma arról írt, hogy a rendőrség vizsgálja a cégnél kötött munkaszerződéseket, a tanácsadói szerződéseket és a végkielégítéseket.

A lap szerint az eljárás eddigi adatai alapján gyanú vetődött fel arra vonatkozóan, hogy a MÁV Informatika jelenlegi vezetőjének döntései, humánpolitikája, a cég gazdálkodása jelentős kárt okozott a társaságnak és a MÁV-nak.

A nyomozók információkat kértek a MÁV-tól az Informatika Zrt.-nél kötött egyes végkielégítésekkel, munkaszerződésekkel kapcsolatban. A nyomozók várják továbbá a társaság mintegy húsz céggel kötött tanácsadói szerződéseinek teljes dokumentációját is.


 

Címoldalról ajánljuk

Tovább a címoldalra

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.