BÉT logóÁrfolyamok: 15 perccel késleltetett adatok

Torgyán: az MSZP-nek többet politikai tere nem lesz!

Békeidőben 20 év alatt sehol a világon nem végeztek ilyen pusztítást, mint Magyarországon - a 78 éves politikus ezzel magyarázta, hogy ismét csatasorba áll.

Egy kanyi krajcárunk sincs – jelentette ki a Magyar Televízió Ma Reggel című műsorában Torgyán József, aki leszögezte azt is: adományokat sem fogadnak el, mert akkor fel kellene adni az eszmeiségüket

Békeidőben 20 év alatt sehol a világon nem végeztek ilyen pusztítást. Ezért csatasorba kell állnia mindazoknak, akik ezt nem tűrik – indokolta a 78 éves politikus, hogy miért vesz részt az idei országgyűlési választásokon.

Úgy vélte: Magyarországon kialakították az egypártrendszerként működő kétpártrendszert. A Torgyán-Kisgazda-Koalíció vezetője azt prognosztizálta, hogy az MSZP-nek többet politikai tere nem lesz, legfeljebb évtizedek múlva.

 

 

MTV-->

Címoldalról ajánljuk

Tovább a címoldalra

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.