BÉT logóÁrfolyamok: 15 perccel késleltetett adatok

Torgyán: Nagy meglepetést fogunk okozni!

A Torgyán-Kisgazda-Koalíció élén kíván visszatérni a volt kisgazda elnök a politikai porondra.

 Torgyán József az atv.hu-nak elmondta, pártját az elsők között regisztrálta az Országos Választási Bizottság és biztos benne, hogy bőven át fogják lépni az 5 százalékos parlamenti küszöböt. „Napról-napra erősödünk, egyre többen támogatnak minket. El tudom képzelni, hogy nagy meglepetést okozunk majd” – fejtegette Torgyán, ugyanakkor hangsúlyozta, pártja választási és programpárt, és mindenféle támogató fillér nélkül kampányolnak.

Torgyán továbbra is az egyik legnagyobb problémának látja, hogy „ugyan elmentek a tankok, de jöttek helyette a bankok”. Ezt egyébként állítása szerint már annak idején is megjósolta. Hasznosnak tartaná, ha megszüntetnék a privilégiumokat, ezzel pedig a bankok éppen olyan résztvevői lennének a gazdasági versenynek, mint például a kiskereskedők. „Tömi a zsebüket az egész világ, a kisvállalkozókat meg kirekesztik”, fogalmazott.

A párt programjának sarkalatos részét képezi a termőföldek magyar kézben való megtartása, Torgyán szerint ugyanis lassan oda jutunk, hogy a mezőgazdaságból élők saját földjeiken bérlőkké és szolgákká válnak. A rendszerváltás időszakában egymillió hatszázezer őstermelő volt az országban, mára számuk hatszázezer alá csökkent, tehát több, mint egymillió ember ma már nem állít elő értéket, hanem kivétel nélkül segélyből tengődik, mondta a politikus.

Címoldalról ajánljuk

Tovább a címoldalra

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.