BÉT logóÁrfolyamok: 15 perccel késleltetett adatok

Gyurcsány: Orbán súlytalanabb, mint egy pormacska

Gyurcsány Ferenc szerint 35 nap alatt végetért a magyar EU-elnökség és "Orbán Viktorral feltörölték a padlót".

Múlt pénteken befejeződött féléves EU elnökségünk. 35 nap alatt világossá vált, hogy a magyar miniszterelnök súlytalanabb az ágyak alatt megbúvó pormacskánál. Kár – fogalmazott blogjában Gyurcsány Ferenc.
 
Eleve rosszul kezdődött az elnökség. Strasbourgban nagy nyilvánosság előtt feltörölték Orbánnal a padlót. Lehet szépítgetni, hogy a cseh Klausnak is voltak nehéz percei, meg Berlusconi is kapott hideget meg meleget, de egyikkel sem mertek kiabálni, egyiket sem alázták meg. Csak Orbánt – olvasható Gyurcsány Ferenc blogjában.

Azt hiszem Orbán elhitte, hogy elnöksége alatt európai formátumú politikussá nőhet. Ha volt ilyen álma, akkor az széjjelfoszlott. Vége lett annak is, meg az elnökségünknek is. Júniusig lehet még vergődni egy keveset – állítja a volt miniszterelnök.

Gyurcsány Ferenc nemcsak kormányon, hanem a blogjában is hazudik - olvasható a Fidesz-frakció közleményében, melyben a volt kormányfő webnaplójának legújabb bejegyzésére reagálnak. Gyurcsány Ferenc képtelen felfogni, hogy a magyar emberek soha nem látott széles összefogással elzavarták őt, a korrupcióba süllyedt pártjával és kormányával együtt – fogalmaz a Fidesz.

Címoldalról ajánljuk

Tovább a címoldalra

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.