BÉT logóÁrfolyamok: 15 perccel késleltetett adatok

Párttá alakul az Együtt 2014 - Bajnai: az MSZP-nek nincs elég hitele

Az Orbán-kormány a reménytelenség kormánya - mondta Bajnai Gordon, a Haza és Haladás Egyesület elnöke szombaton, hozzátéve: azon fog dolgozni, hogy felépítsék "a remény koalícióját".

A volt miniszterelnök az Együtt 2014 választói mozgalom rendezvényén úgy fogalmazott: a jelenlegi kormány reményt kínált, de reménytelenséget hozott, százezrek hagyták el miatta az országot, és milliók nem tudnak boldogulni miatta. Nekik mind vissza kell adni a reményt - jelentette ki.

Az MSZP-nek ma nincs elég szavazója a kormányváltáshoz, nincs elég hitele a korszakváltáshoz, és nincs elég szakértelme a kormányzáshoz - jelentette ki Bajnai Gordon. Szerinte az Együtt 2014 "az út a kormányváltáshoz és a magyar politika korszakváltásához".
 
"Ezért alakulunk párttá" - közölte, hozzátéve: március 15-éig alkalmassá teszik az Együtt 2014 szervezetét, hogy bevonjanak mindenkit, aki támogatni akarja őket.

Hamarosan, még "a hóvirágok elhervadása" előtt megalakulhat az a választási párt, amelynek bázisa az Együtt 2014 választói mozgalom lesz - mondta Kónya Péter. A Magyar Szolidaritás Mozgalom elnöke a szervezet követeléseit - a munkavállalói jogok bővítése, többkulcsos személyijövedelemadó-rendszer bevezetése, a minimálbér emelése, a munkanélküli-segély időtartamának növelése - sorolta az Együtt 2014 választói mozgalom kormányzásértékelő rendezvényén. E célokat csak akkor érhetik el, ha részt vesznek egy választási párt létrehozásában - jelentette ki.

Címoldalról ajánljuk

Tovább a címoldalra

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.