BÉT logóÁrfolyamok: 15 perccel késleltetett adatok

Megkezdődött a környezetvédelmi miniszterek találkozója

Megkezdődött a visegrádi együttműködés (V4) tagjai plusz három délkelet-európai ország környezetvédelmi minisztereinek 20. találkozója szerdán Visegrádon - tájékoztatta a Vidékfejlesztési Minisztérium az MTI-t.

A kétnapos megbeszélésen Csehország, Lengyelország, Magyarország, Szlovákia, Bulgária, Horvátország és Románia környezetvédelemért felelős kormánytagjai találkoznak, Magyarországot Fazekas Sándor vidékfejlesztési miniszter képviseli.

A találkozó programja szerint egyeztetnek a 2020-2030-as időszakra vonatkozó éghajlat- és energiapolitikai keretről, a GMO stratégiáról, valamint a további lehetséges együttműködési területekről. Az európai uniós országcsoport környezetvédelmi miniszterei az egyeztetést követően várhatóan közös nyilatkozatot fogadnak el.

Címoldalról ajánljuk

Tovább a címoldalra

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.