BÉT logóÁrfolyamok: 15 perccel késleltetett adatok

Diákbarát számlacsomaggal rukkol elő a Budapest Bank

A Budapest Bank új, kedvező díjszabású diákszámla csomagja, 14-től 25 éves korig igényelhető, a hallgatói jogviszony igazolásával.

Kifejezetten diákoknak szóló, alacsony díjszabású számlacsomagot vezetett be a Budapest Bank Hello BB* néven, amely a fiatalokat a pénzügyeik tudatos kezelésében és gazdaságos intézésében segíti - derült ki a bank közleményéből. A Budapest Bank új, kedvező díjszabású diákszámla csomagja,  14-től 25 éves korig igényelhető, a hallgatói jogviszony igazolásával. 

Diákoknak szóló, alacsony díjszabású számlacsomagot vezetett be a Budapest BankFotó: Shutterstock

Havi 10 ezer forint értékű kártyás vásárlás és elektronikus bankszámla kivonat igénylése esetén a Hello BB havi számlavezetése díjmentes, mellette pedig a bankkártyás vásárlások, valamint a csoportos beszedések díja is 0 forint. A Mastercard Dombornyomott bankkártya díja az első évben 0 forint, a második évtől kezdve pedig 2.490 forint évente. Amennyiben a szülők is a Budapest Bank ügyfelei, a tőlük érkező elektronikus csatornán indított eseti forint átutalás díjmentes számukra.

A Budapest Bank számára fontos, hogy segítse a fiatalokat pénzügyeik tudatos kezelésében, új, Hello BB csomagunk segítségével pedig most lehetőségük nyílik erre

– mondta el Fatér Gyula, a Budapest Bank lakossági üzletágvezetője. 25 éves kor fölött a számlacsomag nem igényelhető, arra átszerződni nem lehetséges.

 

Címoldalról ajánljuk

Tovább a címoldalra

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.