BÉT logóÁrfolyamok: 15 perccel késleltetett adatok

Ha hétfőre szabadtéri programot tervez, öltözzön melegen

Csapadékra és hűvös időre számíthatunk a hosszú hétvége további részében.

Szombaton este változóan felhős égre számíthatunk, a kevésbé felhős helyeken, elsősorban nyugaton és északkeleten párásság, köd képződhet. Késő estig az északkeleti, hajnalban az északnyugati határvidéken kisebb eső, zápor előfordulhat. Gyenge marad a légáramlás. A legalacsonyabb éjszakai hőmérséklet általában 4, 10 fok között várható.

Vasárnap a köd mindenütt feloszlik, ugyanakkor nyugat felől erősen megnövekszik, megvastagszik a felhőzet, és egyre többfelé elered az eső, záporeső. A Dunántúlon megerősödik, néhol viharossá fokozódik az északi szél. A legalacsonyabb éjszakai hőmérséklet többnyire 4 és 10 fok között alakul. A legmagasabb nappali hőmérséklet vasárnap 12 és 20 fok között valószínű, az alacsonyabb értékek északnyugaton várhatók.

Hétfőn túlnyomóan borult lesz az ég, sokfelé várható kiadós eső, zápor, egy-egy helyen zivatar sem kizárt. A csapadék mennyisége több helyen elérheti a 20-40 mm-t, sőt néhol még ennél is több hullhat. Az északi szél nagy területen megerősödik, a Dunántúlon viharos széllökésekre is számítani kell. A legalacsonyabb éjszakai hőmérséklet 8 és 13, a legmagasabb nappali hőmérséklet 9 és 15 fok között alakul.

Címoldalról ajánljuk

Tovább a címoldalra

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.