BÉT logóÁrfolyamok: 15 perccel késleltetett adatok

Nem lesz barátságos idő a hosszú hétvégére

Szeszélyes időjárásnak nézünk elébe a következő két napban, szombaton és vasárnap viszont már kifejezetten hűvös, esős, szinte télies időjárás veszi el tőlünk a tavaszt.

Közepesen és erősen felhős időszakok váltakoznak az előttünk álló napokban, emellett hosszabb-rövidebb időre kisüt a nap. Éjszaka és holnap napközben szórványosan alakul ki eső, zápor.

Csütörtök estétől délnyugat felől megvastagszik a felhőzet, és egyre többfelé valószínű eső. Eleinte az északnyugati, csütörtökön a déli, délkeleti szél megélénkül, helyenként meg is erősödik. Éjszaka többnyire mérsékelt lesz a légmozgás.

MTI Fotó: Varga György

A legalacsonyabb éjszakai hőmérséklet -1 és +5 fok között várható, míg a legmagasabb nappali hőmérséklet csütörtökön 8 és 15 fok között alakul, délnyugaton lesz a melegebb.

A négy napos hétvége tavasziasan indul, és még csak itt-ott eshet, de aztán egyre többfelé várható jelentős mennyiségű eső. A hét végén pedig évszakváltás is bekövetkezik, de fordított irányban.

Címoldalról ajánljuk

Tovább a címoldalra

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.