Az apróhirdetést egy munkaközvetítő tette nyilvánossá, a jelentkezőknek részmunkaidős szerződést kínálnak. Hetente két napot kell munkával tölteniük Alba városában, az olaszor szági Piemont régióban. Tapasztalat nem szükséges, az a fontos, hogy a munkavállalónak semmilyen allergiája ne legyen.
A kiválasztottaknak szeptember 30-tól egy három hónapos képzésen kell részt venniük. A kurzus végén csupán 40-en válhatnak csokoládétesztelővé.
A Ferrero eddig belsős munkatársait bízta meg a termékek tesztelésével. Ezúttal azonban úgy döntöttek, „normál fogyasztókra” bízzák a feladatot, akiknek nincsenek különösebb ismereteik a termékek tulajdonságairól.
A Ferrero készíti a Nutella mellett a Mon Chéri, a Raffaello és a Ferrero Rocher termékeket.
Az évi 10,5 milliárd eurós forgalmat bonyolító vállalkozás 30 ezer 300 embert foglalkoztat. A konszern világszerte 91 leányvállalatot és 23 termelőüzemet működtet a világ 170 országában.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.