BÉT logóÁrfolyamok: 15 perccel késleltetett adatok

Koronavírusos lett Varga Judit

Az igazságügyi miniszter a Facebook-oldalán közölte, hogy pozitív lett a koronavírustesztje.

Az igazságügyi miniszter a Facebook-oldalán közölte, hogy pozitív lett a koronavírustesztje, így a családjával együtt karanténba került.

Tájékoztatom a közvéleményt, hogy mai napon elvégzett koronavírus tesztem pozitív lett. Jelenleg enyhe légúti tüneteim...

Közzétette: Varga Judit2020. október 20., kedd

Tájékoztatom a közvéleményt, hogy mai napon elvégzett koronavírustesztem pozitív lett. Jelenleg enyhe légúti tüneteim vannak. A mai naptól a családommal együtt házi karanténban tartózkodom és otthonról dolgozom, kormányülésen nem veszek részt

– írta.

Korábban a VG.hu is megírta, hogy a nyár végén már karanténba került Varga Judit, majd Gulyás Gergely Miniszterelnökséget vezető miniszter, Orbán Balázs miniszterhelyettes, Hollik István, a Fidesz kommunikációs vezetője is. Később Kovács Zoltán, Magyarország kormányzati kommunikációért felelős államtitkára, Dömötör Csaba, a Miniszterelnöki Kabinetiroda parlamenti államtitkára és Farkas Örs, a Kormányzati Tájékoztatási Központ szóvivője is karanténba vonult.

 

Címlapkép: Facebook/Varga Judit

Címoldalról ajánljuk

Tovább a címoldalra

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.