BÉT logóÁrfolyamok: 15 perccel késleltetett adatok

Több tízezer gyógyszert akartak becsempészni az országba

A pénzügyőrök a Magyarországon nem engedélyezett gyógyszert lefoglalták, a sofőr ellen gyógyszerhamisítás miatt feljelentést tettek.

Harmincezer szem gyógyszert próbált Magyarországra csempészni egy cseh férfi a röszkei autópálya-határátkelőhelyen – tájékoztatta a Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV).

3️⃣0️⃣ ezer szem gyógyszerre volt szüksége🚧🚙💊

A pénzügyőrök egy cseh autót ellenőriztek Röszkén. Az autót vezető férfi...

Közzétette: Nemzeti Adó- és Vámhivatal2020. november 15., vasárnap

Némedi-Varga Éva, a NAV Csongrád-Csanád Megyei Adó- és Vámigazgatóságának sajtóreferense közölte, a pénzügyőrök a belépésre jelentkező cseh férfi járművének szúrópróbaszerű ellenőrzésekor a csomagtérben lévő táskákból és kartondobozokból megközelítőleg 30 ezer szem – pszeudoefedrint és antihisztamint tartalmazó – gyógyszert pakoltak ki. A tablettákat a sofőr magáénak vallotta.

A pénzügyőrök a Magyarországon nem engedélyezett gyógyszert lefoglalták, a sofőr ellen gyógyszerhamisítás miatt feljelentést tettek.

 

Címlapkép: Facebook/Nemzeti Adó- és Vámhivatal

Címoldalról ajánljuk

Tovább a címoldalra

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.