BÉT logóÁrfolyamok: 15 perccel késleltetett adatok

Kiss szünet után délután ismét eleredhet az eső

Csapadékos időt hozhatnak a hét további napjai is.

Kedden ugyan délelőtt csökken a felhőzet és a Tiszántúlon is megszűnik az eső, ám nem sokáig örülhetünk, ugyanis délután nyugat felől újabb esőfelhők érkeznek. Eleinte a déli, majd az északkeleti szél élénkül meg. 10-15 fok között alakul a hőmérséklet – derül ki a köpönyeg.hu előrejelzéséből.

Szerda hajnalban is többfelé valószínű eső, de napközben már csökken a felhőzet, azonban északnyugat felől újabb felhők érkeznek, és estétől már újra lehet csapadék. A délnyugati szél megélénkül. 5-11 fok közé esik vissza a hőmérséklet.

Fotó: Shutterstock

Csütörtök délelőtt is még mindig többfelé eshet, ám délután inkább már csak keleten lesznek záporok, míg nyugaton akár több órára kisüthet a nap. Északnyugatira fordul és megerősödik az északnyugati szél. 9-14 fok között változik a csúcsérték.

A hétvége változóan felhős idővel indulhat, pénteken és szombaton elszórtan előfordulhatnak záporok is. A nyugati, északnyugati szél gyakran erősödik meg. A délutáni órákban 10-15 fokot mérhetünk.

Címoldalról ajánljuk

Tovább a címoldalra

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.