BÉT logóÁrfolyamok: 15 perccel késleltetett adatok

Szívás az infláció: már Snoop Dogg cigitekerője is béremelést kapott

Más munkáltatók is példát vehetnek a rapsztárról.

Az Egyesült Államokban a drágulás mértéke 40 éve nem látott szinteken mozog és ez nem kerülte el Snoop Dogg figyelmét sem. A legendás előadó még 2019-ben árulta el, hogy saját embert alkalmaz, aki a marihuánás cigarettáit tekeri, ám amikor az UberFacts Twitter oldala erről szóló bejegyzést tett közzé, mely szerint a spanglitekerő évi 40 és 50 ezer dollár közötti fizetést tesz zsebre, a sztár gyorsan reagált:

Infláció! A fizetése még feljebb ment!!

– közölte a rapper a Los Angeles Times információi szerint.

US rapper Snoop Dogg smokes as he performs onstage with Brazilian singer Anitta (out of frame) during the Coachella Valley Music and Arts Festival in Indio, California, on April 15, 2022. (Photo by VALERIE MACON / AFP)
Fotó: VALERIE MACON / AFP

Snoop azt is elárulta, hogy a joint építő ember számos béren kívüli juttatásban is részesül, például annyi marihuánát szívhat ő is, amennyit nem szégyell, de részt vehet a sztár által látogatott exkluzív eseményeken, a turnékon, videóklip forgatásokon, miközben minden költségét állják. Amennyiben Snoop ingyen kap valamit – ami nem kifejezetten ritka a hozzá hasonló előadók életében – úgy abból bizalmi emberének is jut.

Címoldalról ajánljuk

Tovább a címoldalra

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.