BÉT logóÁrfolyamok: 15 perccel késleltetett adatok

A héten is velünk maradnak a záporok

Hétfőn 14 és 19 fok között alakul a hőmérséklet.

Hétfőn északnyugat felől gyakran növekszik meg a felhőzet, és elszórtan záporok is kialakulnak. Erős, olykor viharos lesz az északnyugati szél, 14 és 19 fok között alakul a hőmérséklet.

Pathway,(rural,Road,,Alley),In,The,Forest.,Deciduous,Trees,With
Ősz Autumn
Fotó: Shutterstock

Kedden északnyugat felől gyakran erősen megnövekszik a felhőzet, és szórványosan alakulhat ki záporeső. Délelőtt még az északnyugati, délután már a délnyugati szél élénkül meg. Estére csökken a felhőzet, 14 és 19 fok között alakul a hőmérséklet.

Szerdán a többórás októberi napsütést csak fátyolfelhők zavarják, melyekből csapadék sehol sem alakul ki. Csak néha élénkül meg a délies szél, 16 és 21 fok közé erősödik a nappali felmelegedés.

Csütörtökön fátyol-, majd rétegfelhők jelennek meg a napsütés mellett. Eső nem lesz. Az északi szél megélénkülhet. A hőmérők 20 fok körüli értékeket mutathatnak.

Pénteken reggelre párássá válik a levegő, főleg a nyugati tájakon köd is képződik. Ezután változóan felhős, nyugodt őszi idő várható. Marad a 20 fok körüli maximum gyenge délkeleti széllel.

Hétvégén mindkét nap párás lesz a reggel, míg nappal változóan (fátyol)felhős időre van kilátás. Nem lesz csapadék. Délutánonként 21 fok körül alakul a hőmérséklet.

Címoldalról ajánljuk

Tovább a címoldalra

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.