BÉT logóÁrfolyamok: 15 perccel késleltetett adatok

Bejelentették: szerződést bont a veszprémi kézilabdaklub és a Telekom

A közlemény szerint a Veszprém Handball Team Zrt. egy tervezett strukturális átalakuláson megy keresztül, amely mind a névadó szponzort, mind a további támogató partnereket érinti.

Több mint 25 év után szerződést bont a Magyar Telekommal a veszprémi kézilabdaklub, amely egyúttal nevet is vált – írta a klub közleményében.

SANDELL, Lukas; ZABIC, Stefan
Fotó: Bodnár Boglárka

A Magyar Telekom 1997 óta támogatta a klubot, 2016 óta névadó főszponzorként. Az együttműködést több mint 25 év után, 

2024. június 30-án közös megegyezéssel zárja le a Telekom és a Veszprém Handball Team Zrt. 

A közlemény szerint a Veszprém Handball Team Zrt. egy tervezett strukturális átalakuláson megy keresztül, amely mind a névadó szponzort, mind a további támogató partnereket érinti. „Ez a strukturális változás továbbra is lehetővé teszi, sőt megerősít minket abban, hogy egy, a legmagasabb célokért küzdő csapat biztos és minőségi szolgáltatásokat nyújtó háttérországa legyünk, az európai kézilabda erős és megkerülhetetlen brandjeként. Erről hamarosan bővebb tájékoztatást adunk”– olvasható a közleményben.

Rékasi Tibor, a Magyar Telekom vezérigazgatója kiemelte: „Nagy büszkeséggel gondolok vissza mindazokra a kiemelkedő sikerekre, amelyeket a Telekom Veszprém elért ebben a közel három évtizedben Magyarország egyik legsikeresebb kézilabdaklubjaként és rekordbajnokaként. Megtiszteltetés volt a Telekom számára egy olyan csapatot támogatni, szurkolói közösségét digitális megoldásokkal erősíteni, amely örökre beírta magát a kézilabda világtörténelmébe. Hasonló sikereket kívánok a klubnak a továbbiakhoz!”

Dr. Bartha Csaba, a Veszprém Handball Team Zrt. vezérigazgatója megköszönte a Magyar Telekom támogatását. 

 

Címoldalról ajánljuk

Tovább a címoldalra

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.