BÉT logóÁrfolyamok: 15 perccel késleltetett adatok
Supporters of FIDESZ and KDNP Rally in Budapest for Peace in Ukraine Ahead of EU Election

Békemenet 2024: Köszönöm, hogy eljöttetek! – látványos drónfelvételt tett közzé Orbán Viktor

A 10. Békemenet résztvevőinek üzent TikTok-csatornáján a magyar miniszterelnök, aki posztjában úgy fogalmazott, hogy „Együtt erő vagyunk”.

Köszönöm, hogy eljöttetek! – írta a 10. Békemenet résztvevőinek hivatalos TikTok-csatornáján Orbán Viktor. A miniszterelnök a látványos drónfelvételt úgy kommentálta, hogy „Együtt erő vagyunk”.

Ahogy arról a Világgazdaság is beszámolt, a kormányfő többek között Hajdú B. István- és Tankcsapda-idézeteket szőtt szombati beszédébe: 

Még egy hét szívós munka és a legendás fideszes hajrá: letoljuk az ellenfelet a pályáról. Óriási gólhelyzetben vagyunk, ajtó-ablak, be lehet azt piszkálni, pöckölni, tuszkolni.

És azt sem fogjuk hagyni, hogy a gyerekeket az ukrán frontra vagonírozzák – Stop háború! Aki a pokolra kíván jutni, annak balra a második ajtó.

 

 

 

Ajánlott videók

Továbbiak

Címoldalról ajánljuk

Tovább a címoldalra

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.