BÉT logóÁrfolyamok: 15 perccel késleltetett adatok

Akkora baleset volt az M7-esen, hogy az M1-esen is áll a forgalom

Miután egy kamion keresztbe fordult, lezárva az autópálya teljes, Balaton felé tartó sávját, több kilométeres dugó alakult ki. Aki teheti, kerülje a baleset által érintett útszakaszt.

Megállt a forgalom a 20-as kilométerszelvénynél a fővárosból kifelé vezető oldalon az M7-es autópályán, miután a Budapestről a Balaton felé vezető oldalon kedden 14 óra 25 perc körül egy kamion és egy autó összeütközött – közölte a Police.hu.

Large,Queue,Of,Vehicles,On,Motorway,Pay,Toll,In,Summer, baleset
A baleset miatt öt kilométeres dugó alakult ki / Fotó: Shutterstock (illusztráció)

A baleset után több kilométeren áll a sor

A kamion a balesetben keresztbe fordult, és eltorlaszolta az egész úttestet, a forgalom pedig megállt. A helyszínelés és a műszaki mentés idejére a rendőrök lezárták a balesettel érintett útszakaszt, a forgalmat az M0-sra terelik. Az Útinform adatai szerint már öt kilométeres a torlódás, míg egy olvasónk arról számolt be, hogy a dugó az M1-es és az M7-es közös szakaszán is akadályozza a haladást.

A rendőrség arra kéri a közlekedőket, hogy 

fokozott óvatossággal és türelemmel közlekedjenek, ha tehetik, kerüljék el az érintett útszakaszt.

A nyaralási szezon kezdetével, úgy tűnik, a népszerű üdülőhelyek felé kell torlódásra számítani egyre gyakrabban a hét elején, így hétfőn a horvát autópályák estek el a megnövekedett forgalom miatt a tenger felé vezető oldalon.

Címoldalról ajánljuk

Tovább a címoldalra

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.