BÉT logóÁrfolyamok: 15 perccel késleltetett adatok

Kétszer is megütötte az őt videózó férfit Magyar Péter

Magyar Péter kétszer is megütötte, Radnai Márk pedig meg is fenyegette a Tisza Párt elnökét videóra vevő férfit, aki a Tényeknek ismét nyilatkozott.

Újabb részleteket osztott meg Magyar Péter elhíresült bulizós éjszakájáról a róla videófelvételeket készítő férfi, aki a Tényeknek nyilatkozott. Tegnap a hírműsorban újabb videókat mutattak be a Tisza Párt elnökéről.

A Tényeknek nyilatkozó férfi azt állítja, először fel sem ismerte Magyar Pétert / Fotó: Illyés Tibor / MTI

Az estével kapcsolatban felidézte, hogy nemcsak Magyar Péter, hanem Radnai Márk, a Tisza Párt alelnöke is fenyegette, a szórakozóhelyen pedig azt követelte tőle, hogy fejezze be a felvételek készítését − írta a Tényekre hivatkozva a Magyar Nemzet.

A Tényeknek nyilatkozó férfi azt állítja, először fel sem ismerte Magyar Pétert, mert a politikus már akkor annyira részeg volt, hogy nehezen lehetett azonosítani. 

A felvételeket készítő férfi megerősítette, hogy végül Magyar csavarta ki a kezéből a telefont, ezután pedig ő megpróbálta visszaszerezni, követte a társaságot, amely Magyar kidobása miatt távozni kényszerült. Ekkor csattant el a két említett pofon, amely elmondása szerint váratlanul érte a telefonját visszaszerezni próbáló áldozatot.

Címoldalról ajánljuk

Tovább a címoldalra

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.