BÉT logóÁrfolyamok: 15 perccel késleltetett adatok

Megszökött egy rab Martonvásáron, nagy erőkkel keresik

A rendőrség nagy erőkkel keresi azt a 31 éves férfit, aki megszökött Martonvásáron a büntetés-végrehajtási intézetből. A szökevény rab kisebb értékű lopás miatt töltötte a szabadságvesztését.

Megszökött egy rab Martonvásáron a büntetés-végrehajtási intézetből. A rendőrség nagy erőkkel keresik a rabot. A BVOP Kommunikációs Főosztálya is megerősítette a szökést és azt is közölték, hogy a rab nem veszélyes.

Picture,Of,An,Illuminated,Blue,Light,On,A,German,Polic
szökevény rab Martonvásáron
A rendőrség nagy erőkkel keresi a Martonvásáron megszökött rabot / Fotó: Shutterstock

A Közép-Dunántúli Országos Büntetés-végrehajtási Intézet egyik – alacsony biztonsági besorolású fogvatartottja – engedély nélkül távozott 2024. július 3-án a börtön martonvásári objektumának területéről. A férfi kisebb súlyú bűncselekmény elkövetése miatt töltötte itt mindössze 50 nap időtartamú elzárását. A büntetés-végrehajtási intézet és a rendőrség azonnal megkezdte a 31 éves fogvatartott felkutatását, amely jelenleg is nagy erőkkel tart

– írta a BVOP Kommunikációs Főosztálya a Fejér Vármegyei Hírportál megkeresésére.

A FEOL úgy tudja, hogy a szökevényt lopás miatt ítélték el, „piti” bűnözőnek számít és nem veszélyes. A rab a büntetése nagyobb részét már letöltötte, így viszont újabb, többéves szabadságvesztést kockáztat. A szökevény 31 éves, a rendőrség szerint hamar megtalálják.

 

Címoldalról ajánljuk

Tovább a címoldalra

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.