BÉT logóÁrfolyamok: 15 perccel késleltetett adatok
null

Így fogta el a TEK a mosonmagyaróvári késelőt – videó

A mentőhelikopterek után a TEK is kiszállt Mosonmagyaróvárra, ahol egy fiatal nő késelte meg családtagjait, majd a belváros felé vette az irányt. Később további két embert is megszúrt.

A Világgazdaság is megírta, hogy több mentőhelikoptert riasztottak Mosonmagyaróvárra késelés miatt,

a 20 éves nő 10-10 alkalommal szúrta leg a szüleit.

Forrás: YouTube / PoliceHungary

Az elkövető a támadás után elment a helyszínről, és a belváros felé vette az irányt, ott egy szembejövőt is megszúrt, ahogy egy dohányboltnál is megkéselt egy embert. Arról is beszámoltunk, hogy a dohányboltban egy idősebb férfival került összetűzésbe. A fiatal nőtől próbálat a férfi elvenni a kést, végül kilökdöste az elkövetőt a dohányboltból, a nő pedig megszúrta. 

Kiderült, hogy az elkövetőt korábban már kereste a rendőrség. A fiatal nő Zs. Kíra, akit korábban a rendőség keresett, mert augusztus 10-én elment az otthonából, de nem érkezett vissza, életjelet nem adott magáról.

Ajánlott videók

Továbbiak

Címoldalról ajánljuk

Tovább a címoldalra

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.