BÉT logóÁrfolyamok: 15 perccel késleltetett adatok

Tanévkezdésre lépett a BKK – változik a budapesti tömegközlekedés

A BKK sűríti a járatait hétfőtől, mert a tanévkezdés miatt megnövekszik a tömegközlekedők száma. A vállalat azt javasolja, hogy a kötöttpályás eszközöket vegyük igénybe, így a metrót, a HÉV-et és a villamosokat.

Hétfőtől a tanítási időszakban érvényes, a nyárinál sűrűbb menetrend szerint járnak a fővárosi tömegközlekedés járatai – közölte a Budapesti Közlekedési Központ (BKK) pénteken. Az iskolakezdés miatt a kötöttpályás közlekedés – metró, HÉV, villamosok – használatát javasolják.

Budapest
bkk
A BKK azt javasolja, hogy a kötöttpályás eszközöket vegyük igénybe, így a metrót, a HÉV-et és a villamosokat / Fotó: Róka László

Arra is felhívták a figyelmet, hogy a nyári vakáció enyhébb forgalma után, hétfőtől zsúfoltabb utakra lehet számítani a népszerűbb útvonalakon és az iskolák környékén a reggeli órákban. A megnövekedett gyalogos- és kerékpárforgalom miatt több türelemre és figyelemre van szükség az autósoktól is.
 

Címoldalról ajánljuk

Tovább a címoldalra

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.