BÉT logóÁrfolyamok: 15 perccel késleltetett adatok

Baleset miatt áll a forgalom az M3-as autópályán

Kisteherautó és személyautó ütközött az M3-as autópályán. Budapest felől Gödöllőnél, illetve Vásárosnamény felől Hatvannál letérve, a 3-as főúton lehet kikerülni a baleset miatt keletkező torlódást.

Közlekedési baleset miatt áll az M3-as forgalma Bag térségében, az autópálya országhatár felé vezető oldalát lezárták – tudatta az Országos Katasztrófavédelmi Főigazgatóság.

Traffic,Congestion,In,The,Highway,For,Holidays, dugó, autópálya, baleset
Baleset miatt áll az M3-as autópálya / Fotó: Shutterstock (illusztráció)

A tájékoztatás szerint a sztráda Vásárosnamény felé vezető oldalán, a 42-es kilométernél egy kisteherautó és egy személykocsi karambolozott. A két járműben összesen hárman utaztak – közölték. Hozzátették: a balesethez az aszódi és a gödöllői hivatásos tűzoltókat riasztották.

Az Útinform közlése szerint Budapest felé csak egy sávon, Vásárosnamény felé pedig egyáltalán nem halad a forgalom. A határ felé 8, a főváros irányába 10 kilométeres a torlódás – írták, hozzátéve: Budapest felől Gödöllőnél, illetve Vásárosnamény felől Hatvannál letérve, a 3-as főúton lehet kerülni, de ott is erős a forgalom, főként Aszódon.

Vaddisznó okozott félelmetes balesetet az M7-es autópályán

Az autópálya nem hermetikusan elzárt terület. Egy autós levideózta, ahogy az M7-esen egy vaddisznó keresztülrohan az úton, és majdnem felöklel egy autót.

Címoldalról ajánljuk

Tovább a címoldalra

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.