BÉT logóÁrfolyamok: 15 perccel késleltetett adatok

Robbanás történt egy gyógyszergyárban Budapesten

A X. kerületben robbanás történt egy gyógyszergyárban, aminek következtében tűz keletkezett. A robbanás során két ember sérült meg.

Robbanás történt egy gyógyszergyárban Budapest X. kerületében hétfő reggel. Értesülések szerint a robbanással járó detonáció során tűz keletkezett. 

Fire departmenttűzoltólakástűztűzSzolnok, robbanás
Robbanás történt egy gyógyszergyában, Budapesten / Fotó: dpa Picture-Alliance via AFP

A Metropol arról számolt be, hogy a gyógyszergyár egyik laborjában történhetett a robbanás, melyet követően a tűzoltók és a mentők is a helyszínre érkeztek. Az értesülések szerint 

két ember is megsérült, 

őket a mentők kórházba szállították. A katasztrófavédelem százméteres sugarú körben lezárta a környéket.

Bár egyelőre nem tudni, hogy a robbanás és a tűz pontosan hol keletkezett, de a Ripost úgy értesült, hogy a Keresztúri úton lévő gyógyszergyár komplexumának egyik laborjában történhetett. A helyszínre azonnal rohantak a mentősök is, ugyanis a Ripost úgy értesült, hogy ketten megsérültek a robbanásban, őket a mentők végül kórházba vitték.

Címoldalról ajánljuk

Tovább a címoldalra

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.