BÉT logóÁrfolyamok: 15 perccel késleltetett adatok

OTP Egészségpénztár: Köszönjük, jól vagyunk

Az OTP Egészségpénztár folyamatosan erősíti pozícióját mind tagi, vagyoni és munkáltatói szinten – olvasható a cég közleményében.

A 2010-es év eddigi adatai azt mutatják, hogy folyamatos növekedés figyelhető meg az OTP Egészségpénztárnál: január és augusztus vége között több mint 10 ezer fővel nőtt a taglétszám – ezzel együtt a vagyon is (8 127 491 ezer forintról 8 436 851 ezer forintra); továbbá több száz új munkáltató csatlakozott az OTP Egészségpénztárhoz.

Az OTP Egészségpénztár taglétszáma 2009. december 31-éhez képest 7, vagyona pedig 3,8 százalékkal növekedett.

A növekedés hátteréről Studniczky Ferenc, az OTP Egészségpénztár ügyvezető igazgatója elmondta, hogy a munkáltatóknak nemcsak a kedvezőbb adózási forma és a viszonylag egyszerű adminisztráció miatt éri meg egészségpénztári juttatást adni, de egyre többen felismerik azt is, hogy a dolgozók egészségének megőrzése érdekében tett anyagi áldozatok hosszútávon megtérülnek.

Címoldalról ajánljuk

Tovább a címoldalra

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.