BÉT logóÁrfolyamok: 15 perccel késleltetett adatok

Az UniCredit erőteljes növekedéssel számol Kelet-Európában

Nem, hogy kivonulást nem tervez Magyarországról, de a gazdasági fellendülésnek köszönhetően jelentős bővüléssel számol a közép-kelet-európai régióban az UniCredit új vezérigazgatója.

Roberto Nicastro szerint ugyanis a növekedési kilátások Közép- és Kelet-Európában nagyobbak, mint azokban a más európai államokban, ahol UniCredit jelen van. Konkrét számszerű prognózist ugyan nem adott. A recesszió végével erőteljesebb kiegyensúlyozottságnak kell bekövetkeznie a bank különböző divíziói között - vélte Nicastro.

Az Unicredit hazánkban aktív ügyfélszerzési politikát indított: egyik konstrukciójában tíz évig vállal fix törlesztő részletet. A vállalat szerint az elmúlt évek hektikus gazdasági környezete a korábbinál is jobban felértékelte a biztonság fogalmát: nem véletlen, hogy a jelzáloghiteleket igénylők számára az egyik legfontosabb szempont mára a törlesztő részletek kiszámíthatósága lett.

A piaci tapasztalatok világosan mutatják: a lakáshitel vagy a szabad felhasználású jelzáloghitel kiválasztásakor a törlesztő részlet nagysága mellett ma már annak tervezhetőségét is fontos, ha nem a legfontosabb döntési szempontként veszik figyelembe az érdeklődők – áll a bank közleményében.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.