BÉT logóÁrfolyamok: 15 perccel késleltetett adatok

A Credit Suisse előírása: ne dolgozzanak szombatonként!

A Credit Suisse arra kérte az Egyesült Államokban, Kanadában és  Latin-Ameriikában dolgoz munkatársait, hogy ne dolgozzanak szobatonként. A BBC News szerint a cég elnöke egy feljegyzésben azt írta, hogy az Egyesült Államokban és Kanadában dolgozó munkatársak ne dolgozzanak pénteken délután 6 óra és vasárnap délelőtt 10 óra között. Ám a vasárapi munkavégzés meg van engedve délelőtt 10 óra után. Az előírás a fiatal banki alkalmazottakra vonatkozik.

A Credit Suisse feljegyzésében az is szerepel, ha egy fiatal banki alkalmazott vasárnap éjfél után is a munkahelyén marad, azt e-mailen jelezze a főnökeinek, ennek indoka megadásával. Nemrég a brit Financial Services Authority pénzügyi hatóság főnöke, Sir Hector Sants, bejelentette, hogy távozik tisztségéből - a stressz és a kimerültség miatt.

Címoldalról ajánljuk

Tovább a címoldalra

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.