BÉT logóÁrfolyamok: 15 perccel késleltetett adatok

Nagyot nőtt az NN Biztosító bevétele

Az NN Biztosító díjbevétele 14 százalékkal emelkedett Magyarországon az idei első negyedévben az előző év azonos időszakához képest; a cég részesedése az életbiztosítások piacán egy év alatt 15,1-ről 17,7 százalékra nőtt.

A díjbevétel növekedésében jelentős szerepet játszottak az új szerződések, amelyek állománydíja 11 százalékkal emelkedett 2014 első negyedévéhez képest.

A biztosító felhívta a figyelmet arra is, hogy a Magyar Biztosítók Szövetsége (Mabisz) közelmúltban kiadott negyedéves piaci jelentése szerint az első negyedévben az összes új életbiztosítás 14 százalékát az NN kötötte, míg egy évvel ezelőtt ez az arány 12,4 százalék volt.

Az NN a növekedést a teljes életbiztosítási piac 2,6 százalékos zsugorodásával szemben érte el - közölték.

A nyugdíjbiztosítások piacán az NN és a Generali egyaránt 721 millió forintos első negyedéves díjbevételt és 13 százalékos piaci részesedést ért el, ezzel a piac legnagyobb szereplőivé nőtték ki magukat - emelték ki.

Címoldalról ajánljuk

Tovább a címoldalra

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.