BÉT logóÁrfolyamok: 15 perccel késleltetett adatok

Erre figyel ma a piac

•A fogyasztói árak szeptemberi alakulását ismertetik az USA-ban. Az olcsó üzemanyagárak miatt 0,1 százalékos éves csökkenés várható, ám az energia- és élelmiszeráraktól szűrt maginfláció 1,8 százalékon maradhat.

•Az Egyesült Államokban a múlt héten becslések szerint 270 ezer új munkanélkülisegély-kérelmet nyújthattak be. Legutóbb 263 ezer friss kérelemről számoltak be, ami július óta a legalacsonyabb számot jelentette.

•A görög parlamentnek máig kell törvénybe iktatnia az új, harmadik mentőcsomagban előírt reformok első részét, hogy megkapja a beígért újabb hárommilliárd eurót az Európai Stabilitási Mechanizmustól.

•A Citigroup bankóriás csütörtökön, az amerikai tőzsdék nyitása előtt teszi közzé harmadik negyedéves számait. A konszenzus szerint az elemzők 1,28 dolláros egy részvényre jutó eredményt várnak a negyedévre.

•A Goldman Sachs is folytatja csütörtökön az amerikai bankok jelentési szezonját, és publikálja harmadik negyedéves számait. A becslések szerint 2,91 dollárra rúghatott az egy részvényre jutó eredménye.

Címoldalról ajánljuk

Tovább a címoldalra

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.