BÉT logóÁrfolyamok: 15 perccel késleltetett adatok

Erre figyel ma a piac

•A legfontosabb adat ma a kínai harmadik negyedéves GDP-növekedési ütem lesz, amely az elemzői várakozások szerint a globális pénzügyi válság óta először 7 százalék alá, 6,8 százalékra lassulhat.

•Kínában a szeptemberi kiskereskedelmi eladások és az ipari termelés adatait is közlik. A várakozások szerint előbbi 0,1 százalékponttal 10,9 százalékra nőtt, míg utóbbi 6,1 százalékról 5,9 százalékra lassult.

•Az IBM folytatja hétfőn a technológiai cégek jelentési szezonját. A bevételek csökkenhettek a harmadik negyedévben, az elemzők 12 százalékos visszaesést várnak az előző év azonos negyedévéhez képest.

•A Morgan Stanley hétfőn, nyitás előtt teszi közzé legfrissebb negyedéves jelentését. Az elemzők arra számítanak, hogy az egy részvényre jutó eredmény kismértékben, 3 százalékkal csökkenhetett tavalyhoz képest.

•Kiemelt figyelem övezi a Fed-döntéshozók megszólalásait azt követően, hogy szeptemberben nem emelt a kamaton az amerikai jegybank. Ma este Jeffrey Lacker szólal meg, aki januárig még döntéshozó a nyílt piaci bizottságban.

Címoldalról ajánljuk

Tovább a címoldalra

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.