BÉT logóÁrfolyamok: 15 perccel késleltetett adatok

Erre figyel ma a piac

Az Egyesült Államok harmadik negyedéves GDP-jének harmadik becslését közlik. Az elsőre 1,5 százalékos évesített növekedési becslést legutóbb 2,1 százalékra húzták fel – most ezt pontosítják tovább.

Amerikában a használtlakás-értékesítések novemberi volumenét ismertetik, ami októberhez hasonlóan 5,35 millió körül alakulhat. Októberben 3,4 százalékkal kevesebb lakást értékesítettek, mint szeptemberben.

Törökországban kamatdöntő ülést tartanak. A Fed lépése után a jegybank megemelte a dollárban denominált tartalékok betéti rátáját, ami jelzés lehet arra, hogy készek követni az USA-t, és szigorítanak.

Közzéteszi negyedéves gyors­jelentését a Nike. Az elemzők 7,81 milliárd dolláros bevételt várnak, ami közel 6 százalékos emelkedést jelent az előző év azonos negyedévéhez képest a konszenzus szerint.

A Micron Technology publikálja negyedéves eredményeit. A vállalattól 3,46 milliárd dolláros bevételt és 23 centes egy részvényre jutó eredményt várnak az elemzők, ami nagy esés az előző évihez képest.

Címoldalról ajánljuk

Tovább a címoldalra

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.