BÉT logóÁrfolyamok: 15 perccel késleltetett adatok

Erre figyel ma a piac

A mezőgazdaság 2015. évi teljesítményének első becslését teszi közzé a KSH. Az idei GDP-növekedést leginkább az agrárszektor gyenge teljesítménye húzza le, ami mögött a kedvezőtlen időjárási okok húzódnak meg.

A Bank of England kamatmeghatározó ülést tart, várhatóan az irányadó ráta szinten tartása mellett dönt. A voksolás eredményével együtt jegyzőkönyv is érkezik az ülésről magyar idő szerint délután egy órakor.

A svájci jegybank idén negyedik alkalommal és egyben utoljára vizsgálja felül az irányadó rátáját. Utoljára januárban csökkentett, akkor –0,75 százalékra vágta a látra szóló betétek kamatát.

A Yum Brands elemzői és befektetői konferenciát tart. A KFC és a Pizza Hut gyorséttermek üzemeltetője nemrég döntött úgy, hogy leválasztja kínai részlegét, amely külön tőzsdei cégként működik majd tovább.

Az Adobe Systems közzéteszi negyedéves gyorsjelentését. A várakozások szerint 20 százalékos bevételnövekedést könyvelhet el a cég, profitja pedig 67 százalékkal növekedhet az előző évihez képest.

Címoldalról ajánljuk

Tovább a címoldalra

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.