BÉT logóÁrfolyamok: 15 perccel késleltetett adatok

Erre figyel ma a piac

Az Egyesült Államok kiskereskedelmi értékesítéseinek novemberi növekedéséről szóló adatok jelennek meg. A várakozás szerint négyhavi csúcsra érhettek az eladások, köszönhetően a növekvő gépjárműértékesítéseknek.

A michigani egyetem felmérésének előzetes eredményei szerint decemberben négyhavi csúcsra érhet a fogyasztói bizalom az Egyesült Államokban. A novemberi 91,3 pont után most 93,1 pontos adat közlésére számít a piac.

Az Európai Központi Bank célzott hosszú távú refinanszírozási programjának (TLTRO) negyedéves aukcióját tartja, az eredményét délelőtt teszi közzé. Szeptemberben nagyon kevés hitelt hívtak le.

Az orosz jegybank kamatdöntő ülést tart. A döntéshozók július óta 11 százalékon tartják az alapkamatot, és bár tervezik a vágást, a jelenlegi inflációs környezet ezt ma még valószínűleg nem teszi lehetővé.

Németországban a felülvizsgált novemberi inflációs adatot közlik. A többi eurózónás országgal harmonizált mutató első becslése éves szinten 0,3 százalékos, havi bázison 0,1 százalékos drágulásról számolt be.

Címoldalról ajánljuk

Tovább a címoldalra

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.