BÉT logóÁrfolyamok: 15 perccel késleltetett adatok

Erre figyel ma a piac

Matolcsy György, a Magyar Nemzeti Bank elnöke két eseményen is megszólal: reggel a Pallas Athéné Domus Innovationis Alapítvány konferenciáján, késő délután pedig az Amerikai Kereskedelmi Kamara rendezvényén.

Az októberi ipari termelés felülvizsgált adatait közli a KSH. Az előzetes becslés 1,7 százalékos havi termelésbővülésről számolt be, vagyis erősen indult az év utolsó negyedéve a szektor számára.

Az Európai Központi Bank kormányzótanácsának két tagja is megszólal: Ewald Nowotny Bécsben, míg Carlos Costa Lisszabonban. A portugáliai rendezvényen Paul Krugman Nobel-díjas közgazdász is beszél.

Angela Merkel német kancellár megnyitja pártja (CDU) kétnapos gyűlését, amelyen a menekültpolitikai kérdéseket is megvitatják. Merkel vitaindító előadása várhatóan fél 12-kor kezdődik.

Alekszisz Ciprasz görög miniszterelnök és gazdasági minisztere, Jorgosz Sztatakisz beszédet mond a Capital Link évente megrendezett Görög Befektetői Fórumán New Yorkban, szó lesz a görög kilátásokról is.

Címoldalról ajánljuk

Tovább a címoldalra

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.