BÉT logóÁrfolyamok: 15 perccel késleltetett adatok

Erre figyel ma a piac

A Magyar Nemzeti Bank kamatdöntő ülést tart. Az alapkamat szintjén valószínűleg nem változtatnak, az elemzők azonban nagy esélyt látnak arra, hogy további nem konvencionális lépéseket jelentenek be.

Amerikából novemberi inflációs adatok érkeznek. A várakozások szerint a fogyasztói árak változatlanul alakultak az októberi szintekhez képest. A mutatót leginkább a csökkenő üzemanyagárak húzhatják vissza.

A Nemzetközi Atomenergia-ügynökség rendkívüli ülést tart, ahol hivatalos határozatot hozhatnak az iráni atomprogram ügyében 12 éve zajló vizsgálatok lezárásáról, mivel Irán teljesítette a megkövetelt lépéseket.

Németországban a ZEW kutatóintézet számol be a decemberi gazdasági hangulatról. Novemberben óriási meglepetést okozott, hogy az üzleti várakozások 10,4 pontra emelkedetek a megelőző 1,9 pontról.

A német Metro kereskedelmi csoport közzéteszi a 2014/2015-ös pénzügyi év eredményeit. Az utolsó negyedévre 18,3 milliárd eurós bevételt és 445 millió eurós nettó eredményt jelez a Reuters konszenzusa.

Címoldalról ajánljuk

Tovább a címoldalra

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.