BÉT logóÁrfolyamok: 15 perccel késleltetett adatok

Erre figyel ma a piac

Ismerteti negyedéves számait a General Mills. Az élelmiszer-ipari cégtől 4,61 milliárd dolláros bevételt várnak az elemzők, ami 2 százalékos csökkenést jelent. Az egy részvényre jutó eredmény 83 cent lehetett.

A Magyar Nemzeti Bank délelőtt 10 órakor közzéteszi a negyedévente megjelenő inflációs jelentését, benne az infláció jövőbeli pályájára vonatkozó legfrissebb jegybanki várakozásokkal.

Németországban az Ifo kutatóintézet közli a decemberi gazdasági hangulatindexét. Legutóbb novemberben a vártnál jobb várakozásokról számoltak be a német cégek, a mutató 109 pontra emelkedett.

Megkezdődik az uniós állam-, illetve kormányfők kétnapos tanácskozása Brüsszelben, az informális vacsorán először eshet szó konkrétan azokról a reformokról, amelyeket az EU-ban maradásról szóló népszavazásra készülő Egyesült Királyság akar elérni

Az Európai Központi Bank két héttel legutóbbi kamatdöntő ülése után közzéteszi Economic Bulletin című kiadványát, amelyben értékeli a gazdaság állapotát, illetve friss előrejelzéseket is közzétesz.

Címoldalról ajánljuk

Tovább a címoldalra

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.