BÉT logóÁrfolyamok: 15 perccel késleltetett adatok

Erre figyel ma a piac

Az októberi bérstatisztikákat közli a KSH. Szeptemberben 4,2 százalékkal járt magasabban a nettó átlagbér a versenyszférában, mint egy évvel korábban, míg összeg szerint 166 ezer forint volt az átlagkereset.

A Bank of Japan dönt a monetáris politikai kondíciókról. A piaci elemzők egy része azzal számol, hogy jövőre további monetáris lazítás jöhet, míg mások egyáltalán nem számítanak erre ebben a ciklusban.

A Markit közli az Egyesült Államok decemberi előzetes szolgáltatóipari beszerzésimenedzser-indexét, amely október és november között 54,8 pontról 56,1 pontra emelkedett, ami szép bővülést jelez.

Jeffrey Lacker, a richmondi Federal Reserve Bank elnöke előadást tart az Egyesült Államok 2016. évi makrogazdasági kilátásairól. A rendezvényen a Bank of America vezérigazgatója is megszólal.

Ukrajnában a felülvizsgált harmadik negyedéves GDP-adatokat közlik. Az előzetes adatok 7 százalékos év/éves gazdasági visszaesésről számoltak be, ugyanakkor negyedéves alapon már 0,7 százalékos bővülés volt.

Címoldalról ajánljuk

Tovább a címoldalra

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.