BÉT logóÁrfolyamok: 15 perccel késleltetett adatok

Erre figyel ma a piac

Magyar idő szerint este 8 órakor érkezik a Fed kamatdöntése, fél órával később kezdődik az elnök, Janet Yellen sajtótájékoztatója. A piaci szereplők döntő többsége már biztosra veszi, hogy megkezdik a monetáris szigorítást.

Decemberi előzetes beszerzésimenedzser-indexek jönnek Európából. A német és a francia feldolgozóipar is tovább bővült novemberben, ám a franciáknál a szolgáltató szektor a vártnál rosszabbul teljesített.

Közzéteszi negyedéves gyorsjelentését a FedEx. Az elemzők várakozásai szerint 12,45 milliárd dolláros bevételt könyvelhetett el a november végén zárult negyedévben a cég, ami 4 százalékos növekedést jelent.

A General Electric elemzői és befektetői találkozója magyar idő szerint 21.30-kor kezdődik, az ipari konglomerátum vezérigazgatója, Jeff Immelt tart évértékelést, és beszél a 2016-os kilátásokról.

Befektetői napot tart a nemrég botrányba keveredett Valeant Pharmaceuticals International gyógyszercég, ezen feltehetően új pénzügyi várakozásokat fogalmaz meg a menedzsment, és szó lesz a működésről is.

Címoldalról ajánljuk

Tovább a címoldalra

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.