BÉT logóÁrfolyamok: 15 perccel késleltetett adatok

Erre figyel ma a piac

- Ma megjelenik a Fed 12 tagbankja által készített gazdasági helyzetértékelő jelentés, a Bézs könyv idei első kiadása. A kiadvány anekdotikus információk alapján mutatja be az amerikai gazdaság helyzetét.

- Franciaországból érkezik a decemberi fogyasztói árindex. Novemberben az árak havi szinten 0,2 százalékos csökkenést mutattak. Az év utolsó hónapjára 0,1 százalékos havi drágulást várnak a piacon.

- Lengyelországban az országgyűlés felsőháza megkezdi kétnapos ülését, amelyen kiválasztják, kiket jelöljenek a monetáris tanács új tagjainak a jegybankba. Az ülés délelőtt 11 órakor kezdődik.

- Az USA Energetikai Információs Hivatala közzéteszi heti jelentését a nyersolaj-, illetve üzemanyagkészletek alakulásáról. Múlt héten az üzemanyag-tartalékok 10 millió hordós növekedése 23 éves csúcsot döntött.

Címoldalról ajánljuk

Tovább a címoldalra

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.