BÉT logóÁrfolyamok: 15 perccel késleltetett adatok

Erre figyel ma a piac

Az Intel piaczárás után teszi közzé a negyedik negyedéves gyorsjelentését. A társaság az elemzők szerint 14,8 milliárd dolláros árbevételről és 0,63 dolláros egy részvényre jutó nyereségről számol majd be.

A fogyasztói árak decemberi és 2015. évi alakulását közli a KSH. Novemberben az árak fél százalékkal emelkedtek éves szinten, decemberre ennél gyorsabb drágulást várnak az elemzők.

Németország közzéteszi 2015. évi GDP-számainak előzetes becslését. A kormány előrejelzése szerint a gazdaság 1,7 százalékkal emelkedhetett tavaly, míg a piacon 1,5 százalékos bővülést látnak.

A Bank of England kamatdöntő ülést tart. A várakozások szerint továbbra sem hajtanak végre emelést, ezt legkorábban május–júniusra várják az elemzők.

Az egyik legnagyobb amerikai bank, a JP Morgan Chase csütörtökön, a tőzsdék nyitása előtti órákban teszi közzé tavalyi negyedik negyedéves számait. A konszenzus szerint a JP Morgan egy részvényre jutó nyeresége 1,31 dollárra emelkedhet az egy évvel korábbi azonos időszakban elért 1,19 dollárról.

Címoldalról ajánljuk

Tovább a címoldalra

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.